2015. július 27., hétfő

Mézes-chilis kedvenc


Hozzávalók:
  • 60 dkg szűz/tarja
  • chili ízlés szerint
  • 2 ek. mustár
  • 2 ek. méz
  • nagy csipet só
  • csipet bors
Elkészítés:
Meleg serpenyőben elkezdem pirítani a csíkokra vágott húst, közben hozzáadom a karikázott chilit, mustárt és borsot. Végül megsózom. Addig pirítom nagy lángon, míg szép piros kérget nem kap. Kb 8-10 perc. Végül hozzáadom a mézet is és további 3-4 percet pirítom tovább nagy lángon míg ilyen ínycsiklandozó nem lesz. Ilyen egyszerű. :) Jó étvágyat!

Tálalás:
Zöldséges rizs és uborkasaláta vagy friss paradicsom a megfelelő kombináció.

Megjegyzések:
Addiktív! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése