Hozzávalók:
|
Elkezdem főzni a tésztát. Közben csíkokra vágott bacont izzasztok olívaolajon. Mikor már piros, a finomra vágott vöröshagymát hozzáteszem. Egy csipet sóval, borssal ízesítem és meghintem bazsalikommal. Mikor hagyma üvegesre párolódott, hozzáteszem a halat. 2-3 perc párolás után a kukoricát is pirítani kezdem, majd kb 5 perc párolás után beleöntöm a lecsepegtetett tésztát. Jól átkeverem, beleöntöm a tejszínt, ráreszelem a fokhagymát, még egy kicsit sózom, rottyantok rajta egyet és mehet a melegített tányérra.
Tálalás:
Meleg tányérra szedem (sütőben fél perc alatt felforrósodik). Tetejét gazdagon megszórom sajttal. Ha nagyon éhes vagyok, kanállal eszem, akkor nem kell játszanom a lepotyogó tésztákkal :-)
Megjegyzések:
- Mindig kétszer szedek :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése